Despre Herbalife - SlabesteDeAzi

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name

Filename: components/header.php

Line Number: 20

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://mail.opi.yahoo.com/online?u=dana_tufeanu2003&m=a&t=1) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed

Filename: components/header.php

Line Number: 20

 
 
 
 
 
Ultimele produse
KIT-ul H24 cu Rebuild Strength.
FORMULA 1 SPORTH24 HYDRATE H24 REBUILD STRENGTH +PUNGÄ‚.
 
 
 
KIT-ul cu Rebuild Endurance
FORMULA 1 SPORTH24 HYDRATEH24 REBUILD ENDURANCE+PUNGÄ‚.
 
 
 
 
Acasa» Despre herbalife
 

Despre Herbalife

Compania Herbalife este Lider in Nutritie si Controlul Greutatii. Imbunatateste vietile oamenilor din peste 90 de tari, de pe 6 continente, prin intermediu, unei retele de peste 3 milioane de Distribuitori. Se concentreaza asupra nevoilor unice ale clientilor si le acorda atentie personala pentru a-i ajuta sa-si realizeze obiectivele. Dezvolta cele mai bune produse de control al greutatii, nutritie personalizata, energie & fitness si ingrijire personala, nutritie externa, concepute de oameni de stiinta recunoscuti la nivel international.

Herbalife: de la visul unui om la succesul global
Herbalife continua sa se dezvolte si visul lui Mark Hughes continua. In prezent, Herbalife face parte din numeroase organizatii de comert si industrie, jucand un rol activ si este membru fondator al Aliantei Internationale a Asociatiilor Producatorilor de Suplimente Alimentare si Dietetice (IADSA). Sediul corporatiei se afla in California, SUA iar sediul european in West London, Marea Britanie.
Pentru informatii suplimentare puteti accesa: www.herbalife.com

HERBALIFE - schimba vietile oamenilor
Timp de 35 de ani, Herbalife a ocupat pozitii de frunte in domeniul nutritiei si controlului greutatii. Herbalife este una dintre cele mai mari companii internationale de vanzari directe; are o misiune de "schimbare a vietilor oamenilor" oferind produse de control al greutati , suplimenti nutritivi sumplimenti pentru energie si fitness si produse de nutritie externa, persoanelor care isi doresc un stil de viata sanatos. De asemenea, ofera o oportunitate de afaceri avantajoasa financiar, celor care aleg sa devina Distribuitori Independenti ai produselor companiei.

Consiliul de Consultanta Stiintifica si Nutritionala Herbalife
In sprijinul construirii marcii Herbalife ca o companie lider in domeniul nutritiei pe plan international, consiliul stiintific Herbalife s-a extins pentru a cuprinde experti de vaza din toata lumea in domeniul nutritiei si sanatatii. Ei instruiesc si antreneaza Distribuitorii Herbalife in domenii precum: nutritie, activitate fizica si stil de viata sanatos, concentrandu-se in mod special pe "nutritie". Consiliul este prezidat de Profesor Doctor David Heber, iar activitatile sunt conduse de Dr. Luigi Gratton, M.P.H., Vice Presedinte pentru probleme de Educatie. Profesor Doctor Steve Henig este Director Stiintific responsabil cu atributiile de cercetare si dezvoltare de produse. Laureat al premiului Nobel , Louis Ignarro, Ph.D este membru al Consiliului de Consultanta Stiintifica Herbalife, care consiliaza compania cu privire la progresele din domeniul stiintei nutritiei. Consiliul include noua experti din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Acestia sunt Ralph Rogers, Ph.D., din Marea Britanie, profesor Ali Kocailik, Ph.D., din Turcia, Marion Flechtner-Mors, Ph.D., din Germania, profesor Lazlo Halmy din Ungaria, Profesor Alla pogozheva, Ph.D., din Rusia, Julian Alvarez Garcia din Spania, Joaquim Caetano din Portugalia, profesorul Jean de la Tullaye din Franta si Profesor Nikolas Sitaras, Ph.D., din Grecia .