"Arat asa cum mi-am dorit" - SlabesteDeAzi

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name

Filename: components/header.php

Line Number: 20

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://mail.opi.yahoo.com/online?u=dana_tufeanu2003&m=a&t=1) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed

Filename: components/header.php

Line Number: 20

 
 
 
 
 
Ultimele produse
KIT-ul H24 cu Rebuild Strength.
FORMULA 1 SPORTH24 HYDRATE H24 REBUILD STRENGTH +PUNGÄ‚.
 
 
 
KIT-ul cu Rebuild Endurance
FORMULA 1 SPORTH24 HYDRATEH24 REBUILD ENDURANCE+PUNGÄ‚.
 
 
 
 
Acasa» Rezultate slabire» Rezultate slabire - "arat asa cum mi-am dorit"
 

"Arat asa cum mi-am dorit"

 
 
 
 

"La varsta de 28 de ani si 160 cm, aveam greutatea de 86 kg "

Intotdeauna mi-am dorit sa fiu frumoasa si supla, sa pot purta haine la moda, care m-ar putea evidentia, dar din pacate dorintele mele nu aveau nimic in comun cu realitatea cruda care ma "privea" din oglinda.

"Am inceput sa ma ingras de la varsta de 16 ani, probabil din cauza atitudinii mele superficiale fata de hrana si a modului meu de viata" 

Ma gandeam ca sunt urata, aratam mai in varsta cu vreo 10 ani decat varsta mea reala si aveam impresia ca cei din jur rad de mine. Purtam intotdeauna haine largi, cumparate de la magazinul pentru persoane supraponderale pentru a-mi acoperi defectele si incaltam pantofi fara tocuri ,  picioarele obosindu-mi mai putin.

"Istoriile despre produsele Herbalife au fost atat de interesante si de convingatoare, incat am decis sa le incerc"

Primul program de control al greutatii l-am cumparat in secret fata de cei apropiati, caci erau impotriva acestei experiente. In prima saptamana am slabit 3 kg si circumferintele mi s-au micsorat in totalitate cu 25 de cm. A fost nemaipomenit. Primul succes m-a facut cu adevarat sa cred in produsele Herbalife.

"In 7 luni am slabit 31 de kg, iar circumferintele mele au scazut cu 115 cm"

In sfarsit arat asa cum mi-am dorit intotdeauna. Imi pot permite sa imbrac o fusta scurta si sa incalt pantofi cu tocuri inalte. Multi dintre cei care la inceput radeau de mine, acum nu-si pot ascunde uimirea. M-am schimbat atat de mult , incat uneori cunostintele nu ma recunosc pana nu ma prezint. Viata este mult mai interesanta si intensa de cand imi controlez greutatea. Astazi am putere, energie si dorinta de a-i ajuta si pe altii sa-si controleze greutatea. "