"Programul de slabire Herbalife a fost fara ameteli si infometare". - SlabesteDeAzi

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name

Filename: components/header.php

Line Number: 20

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://mail.opi.yahoo.com/online?u=dana_tufeanu2003&m=a&t=1) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed

Filename: components/header.php

Line Number: 20

 
 
 
 
 
Ultimele produse
KIT-ul H24 cu Rebuild Strength.
FORMULA 1 SPORTH24 HYDRATE H24 REBUILD STRENGTH +PUNGÄ‚.
 
 
 
KIT-ul cu Rebuild Endurance
FORMULA 1 SPORTH24 HYDRATEH24 REBUILD ENDURANCE+PUNGÄ‚.
 
 
 
 
Acasa» Rezultate slabire» Rezultate slabire - "programul de slabire herbalife a fost fara ameteli si infometare".
 

"Programul de slabire Herbalife a fost fara ameteli si infometare".

 
 
 
 
"Inainte de inceperea consumului de produse herbalife eram mereu obosita si cu o stare psihica nu prea buna. Nu ma simteam bine in pielea mea si aveam un surplus de greutate de 26 kg. Oboseam repede si eram stresata atunci cand nu gaseam nimic de imbracat, fiind nevoita sa-mi cumpar doar haine care se intindeau.
 In ultimii patru ani am incercat multe cure de slabire: regimul disociat, supa de varza, picaturi catalin crisan, pastile din reviste, farmacii, internet regim alimentar si sala. Rezultatele au fost mici si temporare. Imediat ce se termina cura, luam inapoi kg date jos, in unele cazuri chiar mai mult.
 Am intalnit Herbalife intamplator, acum doi ani. Eram in trafic si am vazut o masina colantata cu sloganul “slabeste acum, intreaba-ma cum” si mi-am spus “de ce nu ???”  Am sunat si in urma conversatiei m-am programat la o evaluare de sanatate si alimentatie.
 In urma cu 7 luni am decis sa incep consumul de produse cu foarte multa incredere. M-a incurajat foarte mult experienta companiei Herbalife pe piata, staful medical de renume care colaboreaza cu compania si in mod deosebit rezultatele altor persoane cu aceste produse.
 Dupa primele sase zile deja pierdusem 2 kg, fara a ma infometa, mancand normal. Desi tineam un program de slabire, aveam un nivel ridicat de energie.
 Diferenta pe care am simtit-o intre programul de slabire personalizat Herbalife si alte cure este ca niciodata nu m-am simtit ametita si infometata. Pe langa toate acestea, niciodata nu am avut un consultant care sa ma sprijine, sa-mi urmareasca evolutia si cu care sa ma sfatuiesc pe toata perioada programului.
 Dupa 5,5 luni am obtinut un rezultat de care sunt foarte mandra de – 21 kg, iar acesta nu este finalul.
 Noua greutate pentru mine inseamna foarte mult. Mi-a redat pofta de viata, energia si aspectul fizic de care aveam nevoie. Acum chiar imi place sa intru in magazine sa pot proba orice si sa imi pot cumpara cu usurinta hainele pe care le doresc!"